WALLWOOD HOUSE

 

Location | 

Leytonstone, London

Type | 

Residential

Stage |

Received Planning

Conversation


In partnership with Kit London, this design has a core focus on ‘chic living’ through the creating of bespoke family space which fits a contemporary lifestyle. The house enables multiple usages and this has been created to demonstrate the flexibility which should accompany a family home in London.

More

 

Studio Approach


The natural light projecting throughout the site is an essential feature of Wallwood House; creating radiant moments in an intimate, yet modern family setting. Bay windows provide ample lighting while establishing privacy through strategic folds and bends. In response to the orientation and angle limitations of the site, the building features clever navigational forms and an attractive range of living spaces.

Top of Page