BIRKBECK HOUSE

 

Location | 

Leyton, London

Type | 

Residential

Stage |

In Tender

Conversation


The conversation surrounding infill space and plots within London was further advanced through the Birkbeck House development. The studio transformed a slim unused space and from it created a dynamic family home, seeking to divulge and create the essence of modern lifestyle.


More

 

Studio Approach


Our studio is focused on capturing and fusing the surrounding context while still developing a new prototype for a family home with three quality bedrooms and a functional amenity space spread over multiple levels. We are sensitive to the constraints imposed by the narrow plot that sits up against the pavement edge. It is intended to unify unused capacity between neighbours and introduce a fresh and contemporary language to the streetscape

Top of Page